Heb je een klacht of een suggestie?

Klacht of suggestie

Help Rijgedragverzekering.nl mee om onze service verder te verbeteren.

We doen erg ons best, maar toch kan het gebeuren dat er iets misgaat of dat je om één of andere reden niet tevreden bent. Laat ons dit weten, dan lossen we het probleem op. Ook als je een goed idee hebt, waarmee we onze service nog beter kunnen maken, horen wij het graag. Je kunt ons natuurlijk direct bellen op 072-509 22 63, of stuur ons een bericht via ons contactformulier. Wij nemen dan contact met je op.

Service
Service is een van de aspecten waar wij als dienstverlener door jou op worden beoordeeld. Om een goede en langdurige relatie met je te kunnen hebben besteden wij veel aandacht aan de kwaliteit van onze dienstverlening.

Mocht je desondanks niet tevreden zijn over onze dienstverlening of een deel daarvan, richt je dan tot onze afdeling klachten. Deze afdeling staat direct onder de verantwoordelijkheid van de directie en zal alles in het werk stellen om jouw probleem zo snel mogelijk te behandelen. Je klacht wordt zo spoedig mogelijk behandeld en je ontvangt een eerste reactie over het verdere verloop. Het spreekt hierbij voor zich dat je klacht, net als jouw gegevens, met de hoogste vertrouwelijkheid wordt behandeld.

Klacht over de verzekeraar
Heb je een klacht over een product van een verzekeraar die je via ons hebt afgesloten of hun dienstverlening, dan kun je je het beste wenden tot de desbetreffende verzekeraar. Heb je hier nog vragen over dan adviseren wij je graag.

Mochten we ook na behandeling van de klacht, eventueel niet tot overeenstemming komen, dan kun je je altijd richten tot het Klachten Instituut Financiele Dienstverlening (KiFiD). Wij zijn aangesloten bij dit klachteninstituut. Het adres van de website vind je hieronder.

Ons KiFiD aansluitnummer is 300.016225. Indien je geen gebruik wenst te maken van deze klachtenbehandelingsmogelijkheden, of als je de behandeling of de uitkomst hiervan niet bevredigend vindt, dan kun je het geschil voorleggen aan de bevoegde rechter.

KiFiD
E-mail: info@kifid.nl
Website: www.kifid.nl
Schriftelijk: KiFiD Postbus 93257, 2509 AG Den Haag
Telefoon: 0900-fklacht, ofwel 0900-3552248
Ons KiFiD aansluitnummer is 300.016225