Ansvar Bewust Rijgedragverzekering

Met de Ansvar Bewust Rijgedragverzekering heeft u een innovatieve autoverzekering waarbij u zelf de controle heeft over de hoogte van de premie. Met de Ansvar Bewust Rijgedragverzekering heeft uw rijgedrag een aandeel in de hoogte van uw verzekeringspremie. Een verzekering voor de milieu- en prijsbewuste automobilist dus. Het verbeteren van het rijgedrag is natuurlijk belangrijk, maar wij bieden u meer met deze Rijgedragverzekering. De Ansvar Bewust Rijgedragverzekering heeft de volgende voordelen:

Offerte All-Risk Rijgedragverzekering

We maken graag een offerte voor u op! Wij vinden persoonlijk advies wel heel belangrijk. Voor het afgeven van een offerte verzoeken wij u om telefonisch contact met ons op te nemen. U kunt uw gegevens en die van de auto ook bij ons achterlaten op het contactformulier. Dan nemen wij contact met u op.

Offerte aanvragen?

Tel: 0725092263 ma. - zat. / 09:00 - 17:00

All-Risk Rijgedragverzekering

De All-Risk Rijgedragverzekering is een normale autoverzekering en dekt bij een schade, net als elke andere autoverzekering met een volledig casco dekking, de schade aan de auto. De All-Risk Rijgedragverzekering kunt u alleen afsluiten indien uw auto bij aanvang van de verzekering niet ouder is dan 8 jaar. Het enige verschil t.o.v. een normale autoverzekering is dat u tot wel 20% extra autopremie kunt besparen. Als u een All-Risk Rijgedragverzekering bij ons afsluit krijgt u in ieder geval 10% korting op de premie. De andere 10% verdient u door veilig te rijden. Een Rijgedragverzekering meet uw rijgedrag met de Rijgedrag App. Een autoverzekering op basis van het rijgedrag draagt bij aan de verkeersveiligheid en is beter voor het milieu. Hoe veiliger u rijdt hoe lager uw premie is.

Wilt u een offerte ontvangen voor een Rijgedragverzekering? Neem dan contact met ons op. Tel. 0725092263 ma. - zat. / 09:00 - 17:00. 

Dekkingsoverzicht All-Risk Rijgedragverzekering

De All-Risk Rijgedragverzekering adviseren wij voor alle nieuwe auto's. Wij verzekeren graag uw auto All-Risk als deze niet ouder is dan 8 jaar. Omdat een All-Risk Rijgedragverzekering uw auto tegen bijna alle risicofactoren dekt, wordt deze verzekering vaak een WA + Volledig casco verzekering genoemd. Naast de dekking van de WA Rijgedragverzekering en de WA + Beperkt casco Rijgedragverzekering bent u tevens verzekerd voor schade aan de eigen auto veroorzaakt door botsing, omslaan, slippen en van de weg raken. Bekijk ook de verzekeringskaarten van de All-Risk Rijgedragverzekering.

► Schade aan derden
► Diefstal
► Brand
► Explosie
► Storm
► Ruitschade
► Aanrijding met dieren
► Vandalisme
► Aanrijding, slippen en van de weg raken

Rijgedrag App

De Rijgedrag App geeft u inzicht in uw rijgedrag. De Rijgedrag App laat na elke rit zien hoe u heeft gereden. Hierbij maken wij het onderscheid tussen Rustig rijden - Oplettend rijden - Bewust rijden - Nauwkeurig rijden. U kunt elke gemaakte rit uitgebreid bekijken. Wij sturen u de inloggegevens van de Rijgedrag App direct toe wanneer u de All-Risk Rijgedragverzekeing heeft afgesloten. De App is dan altijd beschikbaar op uw telefoon. Zo kunt u goed in de gaten houden of u aan het einde van het kwartaal ook de maximale korting terug krijgt of dat u misschien nog iets moet verbeteren aan uw rijstijl. Uw rijscore wordt bepaald door de volgende factoren: 

  • Hard remmen
  • Hard optrekken
  • Scherpe bochten nemen
  • Snelheidsoverschrijding
  • Oppakken van de telefoon
  • Ontgrendelen van de telefoon
  • Locatie en tijdstip van de rit

Contactformulier Rijgedragverzekering


Rijgedrag App

Krijgt direct inzicht in uw eigen rijgedrag met deze App en bespaar tot 20% op de premie.

Offerte Rijgedragverzekering

Vraag vandaag nog een offerte aan voor een All-Risk Rijgedragverzekering!

Autoverzekering vergelijken

Wilt u liever normale autoverzekeringen zonder rijgedrag of app vergelijken?