Veilig rijden autoverzekering

Heeft u zich wel eens afgevraagd wat voor een rijder u bent? Gebruikt u de telefoon in de auto of plaatst u deze netjes in een houder? Rijdt u stevig door of neemt u verantwoord deel aan het verkeer? Allerlei aspecten die u kenmerken als bestuurder. Met deze veilig rijden autoverzekering heeft uw rijgedrag een aandeel in de hoogte van uw verzekeringspremie. Een Rijgedragverzekering is er dus voor de milieu- en prijsbewuste automobilist die veilig aan het verkeer deelneemt.

Naast een gunstige instapkorting en een scherpe premie, waarvan de korting oploopt tot 80% korting, kan met het goede rijgedrag een extra korting van 20% worden verdiend. De korting wordt verdiend door gebruik te maken van de Rijgedrag app van Ansvar die het rijgedrag registreert. Geen dongel, kastje, beacon of stekker in de auto, maar alleen een Rijgedrag App downloaden op uw mobiele telefoon.

Offerte All-Risk Rijgedragverzekering

We maken graag een offerte voor u op! Wij vinden persoonlijk advies wel heel belangrijk. Voor het afgeven van een offerte verzoeken wij u om telefonisch contact met ons op te nemen. U kunt uw gegevens en die van de auto ook bij ons achterlaten op het contactformulier. Dan nemen wij contact met u op.

Offerte aanvragen?

Tel: 0725092263 ma. - zat. / 09:00 - 17:00

Contactformulier Rijgedragverzekering


Rijgedrag App

Krijgt direct inzicht in uw eigen rijgedrag met deze App en bespaar tot 20% op de premie.

Offerte Rijgedragverzekering

Vraag vandaag nog een offerte aan voor een All-Risk Rijgedragverzekering!

Autoverzekering vergelijken

Wilt u liever normale autoverzekeringen zonder rijgedrag of app vergelijken?