Lees hier meer over de dienstverlening van Rijgedragverzekering.nl

Onze dienstenwijzer

Wie is Rijgedragverzekering
Wij maken het mogelijk om rijgedragverzekeringen, kilometerverzekeringen en normale autoverzekeringen met elkaar te vergelijken. Rijgedragverzekering.nl is onafhankelijk verzekeringskantoor uit Bergen en bemiddelen in schadeverzekeringen via internet. In augustus 2007 hebben wij de Kilometerverzekering in Nederland gelanceerd. Daarnaast doen wij nog tal van andere verzekeringen die met name gericht zijn op mobiliteit.

Waar vindt je Rijgedragverzekering
Je kunt verzekeringen, zoals een rijgedragverzekering, kilometerverzekering of autoverzekering afsluiten via de website rijgedragverzekering.nl. Je kunt ons ook 6 dagen in de week telefonisch bereiken op Tel. 072 509 22 63. Onze medewerkers zitten voor je klaar.

Schade melden
Je neemt altijd contact met ons op. Je hoeft dus niet contact op te nemen met de verzekeraar zelf. Wij onderhouden voor jou de contacten. Deze service zit bij de premie inbegrepen. Kijk voor verdere uitleg op onze schade melden pagina.

Wijzigingen doorgeven
Je neemt hiervoor ook contact op met ons. Zie ook rijgedragverzekering.nl. Wij dragen er zorg voor dat de verzekeraar van een wijziging op de hoogte zal worden gesteld. En dat deze zal worden verwerkt.

Contactgegevens bezoekadres:
Rijgedragverzekering.nl kantoorhoudende aan de Oude Bergerweg 9-B te Bergen N.H. (dit is geen postadres)

Openingstijden
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 17:00
Op zaterdag zijn wij alleen bereikbaar voor autowijzigingen of nieuwe afsluitingen.
Op telefoonnummer 072-5092263 en via internet 24 uur per dag ( www.rijgedragverzekering.nl ).

Correspondentieadres
Rijgedragverzekering.nl
Postbus 167
1860 AD Bergen

Telefoonnummer: 072-5092263
Faxnummer: 072-5091255

E-mail: info@rijgedragverzekering.nl
Website: www.rijgedragverzekering.nl

Handelsregister
Wij zijn ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 64737470.
Rijgedragverzekering is een handelsnaam van De Kilometerverzekering BV en Rijgedragverzekering.nl tevens geregistreerd in het merkenregister van de Benelux.

Adviesvrij
Ons kantoor is adviesvrij. Dat wil zeggen dat wij geen enkele contractuele verplichting hebben om je te adviseren om te kiezen voor de financiële producten van bepaalde verzekeringsmaatschappijen. De selectie van aanbieders geschiedt objectief.

Geen zeggenschap
Wij zijn een volledig zelfstandige onderneming. Geen enkele bank of verzekeraar of andere aanbieder van financiële producten heeft stemrecht of een aandeel in ons kapitaal.

Aard van de dienstverlening
Op grond van onze Wft-vergunning mogen wij adviseren en bemiddelen in:
  • Schadeverzekeringen
  • Levensverzekeringen

Registratie bij de Autoriteit Financiële Markten ( AFM ) onder nummer 12043813

Execution only
Als je zonder advies van Rijgedragverzekering, per post, telefonisch, per e-mail of via onze websites, een financieel product afsluit, dan werken wij volgens het principe van execution only en wordt er geen klantenprofiel opgesteld. Hiermee komen wij groepen van consumenten tegemoet die geen behoefte hebben aan een uitgebreid adviestraject en graag zelf rechtstreeks verantwoordelijk willen zijn voor de aanschaf en het beheer van hun verzekeringen en financiële producten. In geval van execution only bent u dus zelf verantwoordelijk voor de keuze van verzekering en financieel product, alsmede voor de afstemming op uw persoonlijke situatie.

Waar liggen onze verdiensten
Wij werken op basis van provisie. Wij brengen u geen aparte kosten in rekening. De provisie is verrekend in de premie. Wij vinden het belangrijk, jouw als klant, inzicht te geven in onze verdiensten. Onze medewerkers worden in hun advies niet gestuurd of beloond door provisie of omzet. Onze medewerkers hebben een vast loon. Onze medewerkers hebben dus geen belang om u te adviseren voor een product waar de meeste provisie op zit. Wij willen met jou een duurzame relatie opbouwen en willen hierover transparant zijn.

Provisie per autoverzekering:
Rijgedragverzekering 15%
Kilometerverzekering 10%
Normale autoverzekering tussen de 12,50% en 20%
Pechhulpverzekering 15% 

Polismap App
Bij Rijgedragverzekering.nl heeft u met de Polismap app altijd inzicht in alle verzekeringen. Wij hechten grote waarde aan digitale informatievoorziening. Via uw eigen Polismap app heeft u toegang tot al uw verzekeringen. U logt in via onze inlogpagina: mijn.polismap.nl. Dat kunt u doen met uw desktop, tabet of smartphone. De Polismap app biedt u nog meer gemak:Alle verzekeringen bekijken op mobiel en pc (24/7)
  • Gratis de Polismap app downloaden
  • Dag en nacht uw groene kaart bekijken
  • De polisvoorwaarden inzien
  • Uw persoonsgegevens inzien
  • Mutaties en wijzigingen doorgeven
  • Schades bij ons melden
  • Contact met ons zoeken
  • En het VoordeelPakket afsluiten.

Opleidingen / deskundigheid van medewerkers Rijgedragverzekering
Wij onderscheiden ons duidelijk in opleidingsniveau. Alle medewerkers zijn minimaal in het bezit van een assurantie B-diploma of zijn hiervoor in de leer. Daarnaast mag u van ons verwachten dat wij jaarlijks onze kennis up-to-date houden middels PE plus certificaten. Onze medewerkers volgen jaarlijks een cursus met de daarbij behorende PE-punten.

Heb je een klacht?
Uiteraard doen wij ons uiterste best je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ben je echter niet tevreden dan vragen wij je dit ons te laten weten. Wij doen er alles aan om jouw klacht op te lossen. Vindt je dat wij niet naar jouw tevredenheid op de klacht hebben gereageerd, dan kun je contact opnemen met de onafhankelijke klachteninstituut KiFiD.
Ons KiFiD aansluitnummer is 300.016225

klachteninstituut: KiFiD, Postbus 93257, 2509 AG Den-Haag.

Rijgedragverzekering.nl
Telefoonnummer: 072-5092263

De medewerkers van Rijgedragverzekering.nl zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 17:00.
Het telefoonnummer is 0725092263.