Dienstenwijzer:

Geachte relatie,

Met de dienstenwijzer van Rijgedragverzekering.nl geven wij u inzicht in onze dienstverlening en leest u waar wij voor staan, hoe onze dienstverlening is opgebouwd en welke actie wij ondernemen om uw financiële belangen zo goed mogelijk te behartigen. Deze dienstenwijzer geeft u een beeld van onze werkwijze, wat u van ons mag verwachten en wat wij van u verwachten.

Wie is Rijgedragverzekering.nl

Rijgedragverzekering.nl is een onafhankelijk verzekeringskantoor uit Bergen Noord-Holland en bemiddelt in alle soorten schadeverzekeringen via internet, per telefoon, bij u thuis of op het bedrijf. Ons bedrijf is uitgegroeid tot een landelijk opererend verzekeringsbedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in alle vormen van particuliere en zakelijke schadeverzekeringen. Via onze website kunt van alle grote verzekeraars de premies vergelijken en in de meeste gevallen de gewenste verzekering direct bij ons afsluiten. Maar wij staan u ook graag telefonisch te woord.

Waar vindt u Rijgedragverzekering.nl

U kunt over elke verzekering die wij aanbieden informatie vinden op onze website www.rijgedragverzekering.nl. U kunt ons ook 6 dagen in de week telefonisch bereiken. Onze adviseurs helpen u graag.

Schade melden

U neemt altijd contact met ons op. U hoeft dus niet contact op te nemen met de verzekeraar zelf. Wij onderhouden voor u de contacten. Deze service zit bij de premie inbegrepenKijk voor verdere uitleg op onze schade melden pagina.

Wijzigingen doorgeven

U neemt hiervoor ook contact op met Rijgedragverzekering.nl. Wij dragen er zorg voor dat de verzekeraar van een wijziging op de hoogte zal worden gesteld. En dat deze zal worden verwerkt.

Contactgegevens bezoekadres: 

Rijgedragverzekering is kantoorhoudende aan de Oude Bergerweg 9-B te Bergen N.H. (Dit is geen postadres)

Openingstijden

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 17:00

Op zaterdag zijn wij alleen bereikbaar voor autowijzigingen of nieuwe afsluitingen.

Op telefoonnummer 072 509 22 63 en via internet 24 uur per dag ( www.rijgedragverzekering.nl ).

Correspondentieadres 

Rijgedragverzekering.nl

Postbus 167

1860 AD Bergen

Telefoonnummer: 072 509 22 63

E-mailadres algemeen: info@rijgedragverzekering.nl

Website: www.rijgedragverzekering.nl

Handelsregister KvK

Wij zijn ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 64733440.

Adviesvrij

Ons kantoor is adviesvrij. Dat wil zeggen dat wij geen enkele contractuele verplichting hebben om u te adviseren om te kiezen voor de financiële producten van bepaalde verzekeringsmaatschappijen. De selectie van aanbieders geschiedt objectief.

Bedenktijd

Op iedere aanvraag en/of afsluiting van een schadeverzekering via telefonische verkoop of internet, is bedenktijd van toepassing. De bedenktijd die u krijgt is maximaal 14 dagen nadat u de polis hebt ontvangen. Als u van dit 'bedenkrecht' gebruikmaakt, wordt ervan uitgegaan dat de aanvraag nooit heeft bestaan. Wilt u gebruikmaken van het recht om uw verzekering ongedaan te maken? Dan kunt u dit aangeven via Rijgedragverzekering.nl.

Wat verwachten wij van u?

Premiebetaling

Afhankelijk van de verzekering kunt u in overleg kiezen premie per jaar, half jaar, kwartaal of per maand te betalen. De betaling van de premie geschiedt altijd aan de verzekeraar rechtstreeks.

Geen zeggenschap

Wij zijn een volledig zelfstandige onderneming. Geen enkele bank of verzekeraar of andere aanbieder van financiële producten heeft stemrecht of een aandeel in ons kapitaal.

Aard van de dienstverlening

Op grond van onze Wft-vergunning mogen wij adviseren en bemiddelen in: 

Registratie bij de Autoriteit Financiële Markten ( AFM ) onder nummer 12043813

Execution only

Als u zonder advies van Rijgedragverzekering.nl, per post, telefonisch, per e-mail of via onze websites, een financieel product afsluit, dan werken wij volgens het principe van execution only en wordt er geen klantenprofiel opgesteld. Hiermee komen wij groepen van consumenten tegemoet die geen behoefte hebben aan een uitgebreid adviestraject en graag zelf rechtstreeks verantwoordelijk willen zijn voor de aanschaf en het beheer van hun verzekeringen en financiële producten. In geval van execution only bent u dus zelf verantwoordelijk voor de keuze van verzekering en financieel product, alsmede voor de afstemming op uw persoonlijke situatie.

Waar liggen onze verdiensten

Wij werken op basis van provisie. Wij brengen u geen aparte kosten in rekening. De provisie is verrekend in de premie. Wij vinden het belangrijk u als klant inzicht te geven in onze verdiensten. Onze medewerkers worden in hun advies niet gestuurd of beloond door provisie of omzet. Onze medewerkers hebben een vast loon. Onze medewerkers hebben dus geen belang om u te adviseren voor een product waar de meeste provisie op zit. Wij willen met u een duurzame relatie opbouwen en willen hierover transparant zijn.

Provisie per polis / productgroep in percentages van de premie

Kilometerverzekering autoverzekering 13%
Kilometerverzekering rechtsbijstandverzekering 20%
Kilometerverzekering schadeverzekering voor inzittenden 15%
Kilometerverzekering pechhulpverzekering 15%
Normale autoverzekering tussen de 10% en 20%
Bromfietsverzekering 20%
Bestelautoverzekering 15%
Motorfietsverzekering 20%
Pechhulpverzekering 15%
Reisverzekering 20%
Caravanverzekering 20%
Rechtsbijstandverzekering 20%
Rijgedragverzekering 15%
Pakketverzekering 25%
Aansprakelijkheidsverzekering 25%
Ongevallenverzekering 25%
Inboedelverzekering tussen de 20% en 27,50%
Opstalverzekering tussen de 20% en 27,50%
VoordeelPakket 20%
Ziekteverzuimverzekering tussen de 5% en 10%
Brandverzekeringen tussen de 20% en 27%

Opleidingen / deskundigheid van medewerkers Rijgedragverzekering.nl

Wij onderscheiden ons duidelijk in opleidingsniveau. Alle medewerkers zijn minimaal in het bezit van een assurantie B-diploma / WFT of zijn hiervoor in de leer. Daarnaast mag u van ons verwachten dat wij deze kennis up-to-date houden middels PE-plus certificaten. Onze medewerkers moeten de verplichte PE-punten behalen om aan u advies te mogen blijven uitbrengen.

Communicatie

Tenzij anders met u is afgesproken, communiceren wij met u in de Nederlandse taal.

Heeft u een klacht?

Uiteraard doen wij ons uiterste best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bent u echter niet tevreden dan vragen wij u dit ons te laten weten. Wij doen er alles aan om uw klacht op te lossen. Vindt u dat wij niet naar uw tevredenheid op uw klacht hebben gereageerd, dan kunt u contact opnemen met de onafhankelijke klachteninstituut KiFiD. Ons KiFiD aansluitnummer is 300.016225. Klachteninstituut: KiFiD, Postbus 93257, 2509 AG Den-Haag.

Klantcontactcentrum van
Rijgedragverzekering.nl

Telefoonnummer:
072 509 22 63 
ma. - zat. 09:00 / 17:00

WhatsApp: 0638565819

Contactformulier Rijgedragverzekering


Rijgedrag App

Krijgt direct inzicht in uw eigen rijgedrag met deze App en bespaar tot 20% op de premie.

Offerte Rijgedragverzekering

Vraag vandaag nog een offerte aan voor een All-Risk Rijgedragverzekering!

Autoverzekering vergelijken

Wilt u liever normale autoverzekeringen zonder rijgedrag of app vergelijken?