Wij zijn al jaren actief als verzekeringsspecialisten op het gebied van mobiliteit. Ons kantoor is gevestigd in het pittoreske dorp Bergen in de kop van Noord-Holland. In deze inspirerende omgeving bedenken wij manieren om de verzekeringspremie van de auto betaalbaar te houden. Dat hebben we in 2007 ook al gedaan met de succesvolle Kilometerverzekering. Wij volgen de ontwikkelingen van rijgedragverzekeringen op de voet en creëren met deze rijgedragverzekering een nieuwe manier om jouw auto te verzekeren.

Wie zijn wij?

Wie is Rijgedragverzekering.nl
Wij maken het mogelijk om rijgedragverzekeringen, kilometerverzekeringen en normale autoverzekeringen met elkaar te vergelijken. Wij zijn een snel groeiend onafhankelijk verzekeringskantoor uit Bergen en bemiddelen in schadeverzekeringen via internet. In augustus 2007 hebben wij de Kilometerverzekering in Nederland gelanceerd. Daarnaast doen wij nog tal van andere verzekeringen die met name gericht zijn op mobiliteit.

Waar vind je Rijgedragverzekering.nl
Je kunt verzekeringen zoals een rijgedragverzekering, kilometerverzekering en autoverzekering vergelijken en afsluiten via rijgedragverzekering.nl. Je kunt ons ook 6 dagen per week telefonisch bereiken. Als je een rijgedragverzekering bij ons afsluit zijn wij ook jouw aanspreekpunt.

Schade melden
Je neemt altijd contact met ons op. Je hoeft dus niet contact op te nemen met de verzekeraar zelf. Wij onderhouden deze contacten voor je. Deze service zit bij de premie inbegrepen.

Wijzigingen doorgeven
Je neemt hiervoor ook contact met ons op. Wij dragen er zorg voor dat de verzekeraar van een wijziging op de hoogte zal worden gesteld, en dat deze zal worden verwerkt.

Correspondentieadres
Rijgedragverzekering
Postbus 167
1860 AD Bergen

Bezoekadres
Rijgedragverzekering: Oude Bergerweg 9-B te Bergen N.H. (Dit is geen postadres)

Openingstijden
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 17:00
Op zaterdag zijn wij alleen bereikbaar voor autowijzigingen of nieuwe afsluitingen.
Telefoonnummer 072-5092263

Correspondentieadres
Rijgedragverzekering.nl
Postbus 167
1860 AD Bergen

Telefoonnummer: 072-5092263
Faxnummer: 072-5091255

E-mail: info@rijgedragverzekering.nl
Website: www.rijgedragverzekering.nl

Handelsregister
Wij zijn ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 64737470.
Rijgedragverzekering is een handelsnaam van De Kilometerverzekering BV. Rijgedragverzekering.nl is tevens ingeschreven in het merkenregister van de Benelux.

Adviesvrij
Ons kantoor is adviesvrij. Dat wil zeggen dat wij geen enkele contractuele verplichting hebben om je te adviseren om te kiezen voor de financiële producten van bepaalde verzekeringsmaatschappijen. De selectie van aanbieders geschiedt objectief.

Geen zeggenschap
Wij zijn een volledig zelfstandige onderneming. Geen enkele bank of verzekeraar of andere aanbieder van financiële producten heeft stemrecht of een aandeel in ons kapitaal.

Aard van de dienstverlening
Op grond van onze Wft-vergunning mogen wij adviseren en bemiddelen in: Schadeverzekeringen en Levensverzekeringen
Registratie bij de Autoriteit Financiële Markten ( AFM ) onder nummer 12043813