Dekkingsoverzicht All-Risk Rijgedragverzekering

Dit is de meest uitgebreide Rijgedragverzekering die er is. Met deze autoverzekering is ook de eigen schade gedekt, wanneer uzelf de veroorzaker bent. Naast de eigen aanrijdingsschade is ook diefstal, brand, storm, explosie, ruitschade, aanrijding met dieren en vandalisme gedekt. De All-Risk Rijgedragverzekering adviseren wij voor alle nieuwe auto's. Wij verzekeren graag uw auto All-Risk als deze niet ouder is dan 8 jaar. Omdat een All-Risk Rijgedragverzekering uw auto tegen bijna alle risicofactoren dekt, wordt deze verzekering vaak een WA + Casco autoverzekering genoemd. Naast de dekking van de WA Rijgedragverzekering en de WA + Beperkt casco Rijgedragverzekering bent u tevens verzekerd voor schade aan de eigen auto veroorzaakt door botsing, omslaan, slippen en van de weg raken. Bekijk ook de verzekeringskaarten van de All-Risk Rijgedragverzekering.

► Schade aan derden
► Diefstal
► Brand
► Explosie
► Storm
► Ruitschade
► Aanrijding met dieren
► Vandalisme
► Aanrijding, slippen en van de weg raken

Aanvullende dekking All-Risk Rijgedragverzekering:


Schadeverzekering voor inzittenden

Als aanvullende dekking op een Rijgedragverzekering kunt u een schadeverzekering voor inzittenden afsluiten. Deze aanvullende dekking heeft een verzekerde som van € 1.000.000,-. Met deze aanvullende dekking krijgt u als bestuurder schade vergoedt na een ongeval met de auto. Denk aan letselschade, maar ook aan schade aan kleding en bagage. Alle passagiers die bij u in de auto stappen zijn automatisch meeverzekerd. Dus ook uw partner, uw kinderen of vrienden of collega's die met je meerijden. Veel mensen vergissen zich en denken dat deze dekking alleen voor de medepassagiers bestemd is, maar dat is niet juist. U als bestuurder bent ook verzekerd!

► Verlies van inkomen
► Aanpassing van de woning
► Huishoudelijke hulp
► Smartengeld
► Kosten van overlijden

Rechtsbijstandverzekering voor motorrijtuigen

De rechtsbijstandsdekking kan goed van pas komen wanneer u door iemand anders bent aangereden en de schade wilt verhalen. U krijgt juridisch advies en deskundige rechtshulp. Dit kan voor blikschade aan uw auto zijn, maar kan ook inzake schade die u aan uzelf of passagiers hebt opgelopen. Denk bijvoorbeeld aan letselschade en inkomensverlies. U kunt de rechtsbijstanddekking ook gebruiken bij andere conflicten met uw auto.

► Verhalen van materiële schade
► Verhalen van letselschade
► Inschakelen van een expert
► Conflicten met garage
► Hulp bij strafvervolging

Pechhulpverzekering

Indien u kiest voor een pechhulpverzekering dan kiest u voor zekerheid voor onderweg. Wij brengen de pechhulpverzekering voor u onder bij de grootste pechhulpverlener van Europa. Na afsluiting beschikt u direct over de pechhulppas. Hierop staat het telefoonnummer van de pechhulpcentrale die u 24-uur per dag kunt bellen ingeval van pech onderweg.

Dekkingsgebied Nederland

► Nederland met woonplaats
► Nederland zonder eigen woonplaats

Dekkingsgebied Europa

► Nederland + Europa met woonplaats
► Nederland + Europa zonder eigen woonplaats

Offerte All-Risk Rijgedragverzekering

We maken graag een offerte voor u op! Wij vinden persoonlijk advies wel heel belangrijk. Voor het afgeven van een offerte verzoeken wij u om telefonisch contact met ons op te nemen. U kunt uw gegevens en die van de auto ook bij ons achterlaten op het contactformulier. Dan nemen wij contact met u op.

Offerte aanvragen?

Tel: 0725092263 ma. - zat. / 09:00 - 17:00

Wilt u een offerte ontvangen voor een Rijgedragverzekering? Neem dan contact met ons op. Tel. 0725092263 ma. - zat. / 09:00 - 17:00. 

Contactformulier Rijgedragverzekering