Klacht of suggestie

Help Rijgedragverzekering.nl mee om onze service verder te verbeteren.

We doen erg ons best, maar toch kan het gebeuren dat er iets misgaat of dat u om één of andere reden niet tevreden bent. Laat ons dit weten, dan lossen we het probleem op. Ook als u een goed idee hebt, waarmee we onze service nog beter kunnen maken, horen wij het graag. U kunt ons natuurlijk direct bellen op 072-509 22 63, of stuur ons een bericht via ons contactformulier. Wij nemen dan contact met u op.

Service
Service is een van de aspecten waar wij als dienstverlener door u op worden beoordeeld. Om een goede en langdurige relatie met u te kunnen hebben besteden wij veel aandacht aan de kwaliteit van onze dienstverlening.

Mocht u desondanks niet tevreden zijn over onze dienstverlening of een deel daarvan, richt u zich dan tot onze afdeling klachten. Deze afdeling staat direct onder de verantwoordelijkheid van de directie en zal alles in het werk stellen om uw probleem of klacht zo snel mogelijk te behandelen. Uw klacht wordt zo spoedig mogelijk behandeld en u ontvangt een eerste reactie over het verdere verloop. Het spreekt hierbij voor zich dat uw klacht, net als uw gegevens, met de hoogste vertrouwelijkheid wordt behandeld.

Klacht over de verzekeraar
Hebt u een klacht over een product van een verzekeraar die u via ons hebt afgesloten of hun dienstverlening, dan kunt u zich het beste wenden tot de desbetreffende verzekeraar. Heeft u hier nog vragen over dan adviseren wij u graag.

Mochten we ook na behandeling van de klacht, eventueel niet tot overeenstemming komen, dan kunt u zich altijd wenden tot het Klachten instituut Financiële Dienstverlening ( KiFiD ). Wij zijn aangesloten bij dit klachteninstituut. Het adres van de website treft u hieronder.

Ons KiFiD aansluitnummer is 300.016225. Indien u geen gebruik wenst te maken van deze klachtenbehandelingsmogelijkheden, of als u de behandeling of de uitkomst hiervan niet bevredigend vindt, dan kunt u het geschil voorleggen aan de bevoegde rechter.

KiFiD
E-mail: info@kifid.nl
Website: www.kifid.nl
Schriftelijk: KiFiD Postbus 93257, 2509 AG Den Haag
Telefoon: 0900-fklacht, ofwel 0900-3552248
Ons KiFiD aansluitnummer is 300.016225

Wij zijn telefonisch bereikbaar van ma. - zat. / 09:00 - 17:00. Telefoonnummer: 0725092263 / WhatsApp: 0638565819

Contactformulier Rijgedragverzekering


Rijgedrag App

Krijgt direct inzicht in uw eigen rijgedrag met deze App en bespaar tot 20% op de premie.

Offerte Rijgedragverzekering

Vraag vandaag nog een offerte aan voor een All-Risk Rijgedragverzekering!

Autoverzekering vergelijken

Wilt u liever normale autoverzekeringen zonder rijgedrag of app vergelijken?