Rijgedragverzekering in Nederland is een feit: eerste vergelijker van rijgedragverzekeringen online

DeKilometerverzekering is vandaag als eerste in Nederland gestart met het aanbieden van rijgedragverzekeringen.

In het buitenland zijn ze er al jaren bekend mee, maar in Nederland ziet de eigenaar van DeKilometerverzekering.nl de nog redelijk onbekende rijgedragverzekering als dé autoverzekering van de toekomst. Een rijgedragverzekering kent alle voordelen van een normale autoverzekering. Dus ook een hogere korting als je meer schadevrije jaren hebt opgebouwd. 'Maar daar waar de mogelijkheden van belonen bij een normale autoverzekering stoppen bij een bonus/malus ladder gaat een rijgedragverzekering juist verder. Met deze autoverzekering kunnen we op zoek naar de echte 'Gouden Chauffeur' en die gaan we hierdoor extra belonen'. Aldus Michael Boon eigenaar van de kersverse nieuwe site Rijgedragverzekering.nl. De beloning verschilt per deelnemende verzekeraar, maar kan oplopen tot wel 35% beloning in de vorm van een maandelijkse premieteruggave.

Stekker
De klant plaatst de stekker heel makkelijk in zijn auto. Auto's die ouder zijn dan 10 jaar kunnen niet meedoen. Met de geplaatste stekker krijgt de verzekeraar inzicht in het rijgedrag. De privacy blijft hierbij gewaarborgd. Maandelijks zal de rijscore aan de klant worden bekend gemaakt, maar hij kan zijn rijscore ook altijd bekijken op zijn dashboard. Met inzicht in deze gegevens kan de klant zijn rijgedrag eventueel verbeteren waardoor hij een hogere beloning krijgt. Uit onderzoek blijkt dat meer dan 50% bereid is om een deel van zijn privacy af te staan in ruil voor een beloning. De stekker doet niets anders dan de mobiele telefoon. Met een rijgedragverzekering kun je de opgeslagen gegevens wel zelf wissen met de wisknop. Iets wat niet mogelijk is bij de mobiele telefoon.

Rijgedragverzekeringen vergelijken
Het is de verwachting dat alle grote merken in 2015 met een rijgedragverzekering op de markt komen. Nu vergelijkt rijgedragverzekering.nl vier grote rijgedragverzekeraars; Bovemij, Nationale Nederlanden en Delta Lloyd en Reaal. De verwachting is ook dat alle grote andere merken zoals Aegon, Goudse en ASR snel gaan volgen. Deze zullen wij vervolgens presenteren in een vergelijking. Wij willen een zo compleet mogelijk aanbod doen aan de klant. DeKilometerverzekering treedt op als aanspreekpunt voor de klant. Zo kunnen klanten voor elke vraag terecht bij de DeKilometerverzekering bijvoorbeeld over de premie, de beloning, de incasso, schade etcetera. Uniek is ook de mogelijkheid om te switchen tussen de verschillende aangeboden rijgedragverzekeringen. Voorbeeld: Als de auto nu is verzekerd bij Delta Lloyd maar bij een autowijziging blijkt Nationale Nederlanden gunstiger uit te komen dan wijzigen we de risicodrager en kiezen we dus voor Nationale Nederlanden. Voor de klant veranderd er niet veel omdat hij alleen een andere verzekeraar vermeld ziet staan op zijn nieuwe polis.

Rijgedragverzekering
Een rijgedragverzekering is een nieuwe variant op een normale autoverzekering. Met een rijgedragverzekering kun je tot wel 35% extra op je premie besparen. Dat kan een keurige chauffeur zijn die al jaren maximale korting heeft. Maar dit kan ook een jonge bestuurder zijn die voor het eerst een auto koopt. Met een stekker die je heel makkelijk in je auto plaatst meet de verzekeraar het rijgedrag. Op basis van deze maandelijkse resultaten krijg je daarvoor een beloning. Deze beloning kan een maandelijkse premieteruggave zijn maar kunnen ook tegoedbonnen zijn of extra gratis onbelaste kilometers. Hoe beter jij rijdt, hoe hoger jouw beloning!

Rijgedragverzekering Nieuws

Lees alles over dé autoverzekering met korting voor je rijgedrag en vergelijk de premies op Rijgedragverzekering.nlTelefoonnummer: 072 509 22 63

of stel je vraag via WhatsApp op nummer 06 38 565 819

Openingstijden
09:00 tot 17:00 maandag
09:00 tot 17:00 dinsdag
09:00 tot 17:00 woensdag
09:00 tot 17:00 donderdag
09:00 tot 17:00 vrijdag
09:00 tot 17:00 zaterdag