TRAKSI Taxiverzekering

TRAKSI Taxiverzekering

De premies voor het verzekeren van taxi’s stijgen jaar op jaar. Dat komt doordat een klein deel van de taxichauffeurs het niet zo nauw neemt met professioneel rijgedrag. De goeden lijden onder de kwaden. Dat vinden ze bij TRAKSI niet eerlijk. Daarom bieden zij als eerste en enige aanbieder in Nederland de rijgedrag-afhankelijk premie voor de taxiverzekering. Zij belonen het vakmanschap van de professionele taxichauffeur met een lagere premie. Dat is wel zo eerlijk. Om het rijgedrag te kunnen meten zetten ze slimme technologie en camera’s in. Dat zorgt voor een veilig en vertrouwd gevoel, bij chauffeur én klant. Bovendien zijn tal van verzekeraars gestopt met het aanbieden van taxiverzekeringen. 

Unieke combinatie innovatief verzekeren en rijstijltechnologie

TRAKSI biedt een oplossing voor dit probleem, waar de traditionele verzekeringsmarkt tot op heden geen antwoord op heeft. De innovatieve aanpak van TRAKSI is gericht op het stimuleren, blijvend bevorderen en belonen van goed rijgedrag en vakmanschap van taxichauffeurs. Dit aan de hand van de unieke combinatie van innovatief verzekeren en rijstijltechnologie.

Besparing van duizenden euro’s per jaar per taxi

De premie voor de TRAKSI-verzekering is dynamisch en wordt maandelijks aan de hand van het daadwerkelijke rijgedrag en schadeverloop aangepast. De te verzekeren taxi’s worden hiertoe voorzien van rijsstijlsensoren, camera’s en tracking and tracing software. Daarmee is voor alle partijen zichtbaar hoe de chauffeur, het voertuig en de omgeving zich gedragen. Aan de hand van data science en analytics biedt de informatie uit de connected car volop mogelijkheden voor controle en accurate voorspelbaarheid. Taxibedrijven kunnen met TRAKSI duizenden euro’s verzekeringspremie per jaar per taxi besparen.

Impuls voor kwaliteit en imago taxibranche

TRAKSI geeft een impuls aan de kwaliteit en het imago van de taxibranche. Taxichauffeurs nemen verantwoordelijkheid voor hun rijgedrag en de technologie in het voertuig ondersteunt hen hierbij real time. Dit zorgt voor meer efficiëntie, lagere onderhoudskosten, minder schade en lagere brandstofkosten en dus een lagere verzekeringspremie. Daarnaast draagt het op deze manier belonen van goed rijgedrag bij aan hogere verkeersveiligheid en een lagere milieubelasting. 

Wilt u een TRAKSI Taxiverzekering afsluiten? Dat kan via Rijgedragverzekering.nl